Bu.

Hade mitt prov i morse och jag fick inte 100% pa det som jag behovde. Men men, jag har tva chanser kvar att klara av det.

Nu ska jag strax ata lunch. Jag ser verkligen fram emot at tdagen ska ta slut. Den slutar inte forrans 17.30.  :/

PUST!

Egentligen borde jag inte sitta har och blogga, for att jag har sa mycket att gora. Men men, har inte skrivit pa ett par dagar nu. Det har varit en hektisk vecka med skolan och jag ser fram emot att fredagen ska komma och sen ta slut.
Jag hade en "rund gang" (har helt tappat ordet pa svenska) pa sjukhuset i gar. Vi fick se vart man foder barn, och sa fick vi ga in och titta pa de nyfodda bebisarna. Jag ser verkligen fram emot att vara dar! Jag hoppas verkligen att jag har turen att sen en fodsel, bade en vaginal och ett kejsarsnitt. Hall tummarna ar ni snalla!
I dag hade jag min forsta lektion i Pathophysiology. I den ska vi lara oss om hur sjukdomar paverkar manniska pa cell nivaer. Det kommer bli intressant, men vi har alla hort att den har klassen inte ar latt. Sa vi far se hur det gar.
Nu ska jag fortsatta plugga. Jag sitter pa bibblan just nu och pluggar lite matte. Jag har namligen mitt forsta prov i morgon bitti.

Ha en bra kvall!

Forsta dagen i plugget.

Jag borjade klockan 9 och det var inte over forrans klockan 15. UGH! Vilken lang dag! Och lararen var val inte den baste heller....Miss Morey. Hon var val ok, det var ju bara forsta dagen sa jag kan val inte doma henne annu. :) Jag akte hem och la mig pa soffan i mysbrallorna, gud vad jag saknar  att ligga i de hela dagen!
Nu sitter jag i alla fall pa bibblan, helt omotiverad ar jag-darav bloggningen och facebookandet. Haha! Men jag ska val gora nan nytta nu i alla fall.

Sa har kanner jag mig i alla fall just nu: