Money, money, money.

Jobbar heela helgen. I går var det väl ok...fick bara i hop 60 dollar i dricks. Men men, I have to take the good with the bad. Jag vet att jag kommer att ha en bra dag snart. Så är det med mitt jobb. Jag får behålla all dricks som ges till mig. VIlket är rätt schysst. Det kan bli allt mellan 0 dollar till you name it. *Sweet job*

Run for your life.

Sprang inte i dag. I stället lyfte jag. Jobbade på ben och mage, och så stretchade jag en massa. Har inte haft ont i höften heller. Jag pratade med en kille på gymmet om vilka stretch övningar jag kunde göra. Bra info.  Nu har jag inte ont längre. 

 Det var kul att pröva kläder i dag föresten. Men jag har ett problem. Det verkar som om jag inte ser att jag har blivit mindre. Jag prövar fortfarande kläder i strl. 10, och jag simmar i dem. Det är helt sjukt.  Jag tycker fortfarande att jag har stor rumpa. Har blivit blessed med en J-LO butt, och det irriterar mig i bland. Men det verkar som en del killar/män gillar den. Så det är väl bara att vänja sig. ;-)

Barret klipptes och klänning inköptes.

Hemma från frissan....Jag är verkligen supernöjd med håret! Färgat mörkt, med röda slingor i. Klippte säkert av en dm. Såå skönt att ha klippt av det, jag var lite trött på det långa. Det vlev jättefint. :-)

Sen var jag på Sportsauthority och köpte en football till T. http://www.hpregional.org/departments/special_ed/jstrehl/football.jpg Kollade även på nya runningshoes, men jag ska vänta med att köpa ett par. Klarar mig nog ett par dar till. 

Haha, Polisskolan börjar på Comedy channel nu. Den har jag inte sett på hundra år typ. Minns ni den? :-D

Svängde förbi Ross (en klädaffär www.rossstores.com) för att se om jag kunde hitta ett par nya svarta finbyxor till jobbet. Men hittade inga. Köpte i stället en kort stickad klänning i beige. Hur sexig som helst! Kommer gå bra i hop med mina nya svarta mockastövlar med stillett klackar. Fin höstklänning.

Nu ska jag dricka lite is-té.   So long.