Min turkosa pyjamas.

(Skrivet fredag kväll. Glömde posta efterssom N ringde.)

Slutade klockan 20 i kväll. Kl. 20.10 så hade jag min turkosa flannel pyjamas på mig.  "That was quick" skojade Tom.  :-D Det är det bästa som finns. Att komma hem från jobbet och tvätta av mig sminket och ta på mig en pyjamas.  Och självklart utan bh också. Haha! 
Det var okej i dag på jobbet. Inte så mkt folk som det brukar vara under denna helg. Alla känner av pengakrisen just nu. Även fast bensinpriset har sjunkit till under två dollar per gallon, så vill inte folk från Kalifornien komma hit. Det är därifrån Reno får sitt största klientel (stavning?).  Tom kom och hämtade mig från jobbet. På radion så sa dem på nyheterna att "antalet fattiga människor har ökat och det sprider sin in i suburbia". Det är läskigt att höra. Vart ska det här sluta egentligen? Kommer Obama kunna göra situationen bättre? We´ll see.

Svart fredag.

I dag är det typ USA´s största shopping dag. Dagen efter thanksgiving. Affärerna öppnar runt 4-5 på morgonkvisten och det är en het otrolig rea. Min kompis Michelle ville att jag skulle gå med henne till Best Buy i morse. Hon ville mötas vid 3.30. Men jag tackade nej. Folk tältar utanför affärerna för att bli först. Inte klokt.  Så det blev ingen shopping för mig. Jag ska ut nästa vecka och börja julhandla lite.

Svensk hip hop stjärna dödar i LA.

Läste just i aftonbladet om en svensk hip hop stjärna som har dödat en norsk pianist i LA.  I aftonbladet är det mkt hysch-hysch om vem det är, så jag googlade lite och läser ni denna artikel så ser ni vem det är.  Här i USA håller de inget gömt. Men i aftonbladet är han helt täckt. Haha! Tror han att ingen kommer att få veta eller? Nu kommer han att ruttna i ett amerikanskt fängelse, och det är ingen dans på rosor direkt. 


Så David Moses Jassy, som man bäddar får man ligga.