Jobb.

Jag har fortfarande ett jobb. Tack och lov för det. Jag var inne och pratade med "stora chefen" i dag, och han erbjöd mig till och med en heltids position! Och så pratade han om hur mycket alla gilla mig där, och hur nöjda de är med mig. Det var riktigt najs att höra. Men jag tackade ödmjukt nej på grund av skolan, men att jag var glad att de tänkte på mig. Jag sa till honom att jag inte kan jobba klockan elva på torsdag, men att jag kan komma in efter plugget, så jag ska börja klockan 15. Så snäll är jag. Jag kommer ha en superlång dag den dagen, men det är ok.

Just det, när jag kom in till jobbet så glodde alla på mig som om jag var den nästa som skulle bli sparkad. Jag kunde riktigt se det i blicken på de. 14 stycken fick gå på mitt skift. FJORTON! 38 totalt på alla tre skift. Gud alltså. Är jättetråkigt. En del förstår jag varför de fick gå, men det var ett par som kom som en chock.

Jag är glad att jag fortfarande har ett jobb. Inte lätt att få ett nytt i dagens ekonomi. Finns ju inga jobb att söka nästan.

Nu ska jag ta mig en lur. Har precis ätit lite lunch, och jag vill vila mig innan jag går till bibblan i kväll.

Vår helg.

Vår lördag var en härlig dag. Jag berättade vad vi gjorde mitt på dagen redan. När vi kom hem så tittade vi på Gran Torino men Clintan. Har ni sett den? Oj vad bra den var! Efter det åkte vi och grillade nere vid floden. Det var väldans trevligt! Och gott!

I dag är det söndag, och jag har inte gjort mycket...klockan tolv skjutsade Tom mig till Universitetets bibliotek, och jag satt där och läste i fyra timmar.  Förberedde mig för morgondagens klass. Just nu läser vi om Freud, Erikson, Piaget, och andra "teorister".  Har ju läst om dessa en massa gånger förut, så det är repetition för mig. Men det är rätt intressant i alla fall.

Nu är jag hemma, och Tom håller på att laga kyckling vingar. Till det ska vi äta våra nyplockade majskolvar och bönor. Mums!
Jag är superhungrig...ska se om det finns nåt att tugga på innan middagen är klar.

Månen som kommer upp över bergskanten.


Aaahh!


Safe...tror jag i alla fall.

Så jag tror att jag fortfarande har ett jobb. Sms:ade med Michelle i dag som jobbade, och hon sa att de har avskedat två stycken heltidare. Men schemat för nästa vecka är fortfarande inte uppe ännu. Alla är skit stressade på jobbet, för ingen vet vem som är den nästa att bli kallade till kontoret. 
Jag ringde i alla fall till min chef för att höra mig för om jag jobbar nästa vecka eller inte, och då sa han att "jag jobbar på torsdag klockan elva". Det är det enda jag vet. Det är ju Labor Day weekend nästa helg. Storhelg, folk har ledigt nästa måndag), och jag har ingen aning om jag jobbar då. Men jag tror att jag klarade mig, de skulle inte att satt upp mig på schemat på torsdag, om de ville göra sig av med mig.
Grejen är att jag inte kan jobba på torsdag. Jag har ju klass då. Har klasser från 8 till 14 då. Så jag ska till jobbet och prata med de i morgon.