Happy New Year Everyone!

Summar upp året som var...

Vart har det här året tagit vägen egentligen? Det har gått så fort. Mycket har hänt och det har varit ett allmänt bra år!
Började året med att bli gravid! Haha! Wow, vilken läskig känsla det var! Helt oplanerat, men oj så välkommet! Jag som trodde att jag inte kunde bli gravid. Tyvärr slutade det i ett tidigt missfall i vecka 6. Gud vad ledsen jag var! Trodde inte jag skulle komma över det, men det gjorde jag.  Jag kom ur det hela starkare än förut. Ett par månader gick och jag fick ett brev om att jag blivit antagen till sjuksköterske programmet till hösten, var jag intresserad? Jag tackade ja till det om än motvilligt. Jag kände mig inte alls motiverad som jag gjorde förut, jag hade tappat det på vägen nånstans. Skolan kändes inte så viktig längre efter mitt missfall. Jag tänkte bara på barn.
I juni åkte vi till New York ett par veckor. Det var en underbar semester! Vi hade det så roligt! Resten av sommaren gick och hösten kom. Jag var fortfarande inte mottiverad när skolan började, men jag tänkte att jag ger det en chans ändå. Jag pluggade, och jag fick bra resultat på ett par prov. DET motiverade mig! Jag tänkte att det kanske kan gå ändå. Jag pluggade verkligen rumpan av mig! Haha! Jag gillar att plugga, och har verkligen inget emot att spendera kvällarna på bibblan. Jag trivs där. :-)  Jag klarade av alla mina klasser och får fortsätta till våren! Jag ser verkligen fram emot det!
Jag tänker dock fortfarande på barn. Om allt gått vägen så skulle vi ha haft en liten en nu. Jag är inte ledsen längre. Det var inte meningen denna gång. Jag ser fram emot att börja pröva på riktigt....om allt går som planerat kommer vi att börja i slutet på nästa år-på vår bröllopsdag i november för att vara exakt. Jag vill börja innan jag fyller 35. Men nu prioriterar jag skolan...och Tom förstås! Jag hoppas verkligen att det går vägen för mig. Jag tror att jag skulle bli en bra SSK. :-)

2009 har varit ett bra år och jag hoppas att 2010 kommer att bli ännu bättre! 

Kram på er alla!Casino life!

Jag jobbade i går från 14-22 och det var faktiskt rätt mycket folk här. Många stannar tills efter nyår och det är ju bra för oss. Dricksen var hemskt bra i går. Jag vet inte om jag sa det men jag fick min räkning för vårterminens klasser förra veckan. Fan vad dyrt det är, men i går fick jag i hop hälften av den "notan". Sweet! Förhoppningsvis får jag i hop resten av den de närmsta dagarna. :-)

Nu ska jag strax göra mig i ordning, Ha en super dag!