Min fredag.

Vilken dag det var i går. Vid ett tiden så gick jag på en långpromenad med Peanut upp till hundparken. På vägen hem så kände jag att jag var tvungen och gå på toa. Så jag gick in på toaletterna som finns däruppe i parken. Medans jag sitter där börjar jag känna att jag ska svimma, så jag spolar, och sätter mig ner på golvet. Jag börjar svettas, och skaka lite, och få värsta krampen i magen. Jag tror jag håller på att få missfall.

Kramperna fortsätter, och jag börjar bli riktigt rädd. En kvinna kommer in på toaletten och jag ropar på henne. Hon ringer 911 åt mig. De är nu på väg. Jag ringer Tom, men får inte tag på honom, så jag ringer deras operator, och söker honom på det viset. Jag får äntligen tag på honom.

Ambulansen har nu kommit. De får ta Peanut med där i också, efterssom jag inte vet vad jag ska göra av honom. Tom möter oss vid sjukhuset. Magen min krampar nu som fan, och jag tror verkligen jag håller på att få missfall nu. Vi kommer till sjukhuset runt halv tre eller så. Jag har nu fått dropp. Och det verkar som om jag har en allergisk reaktion för hela överkroppen kliar, och jag får utslag. Det får jag benadryl för.


De skickar in mig på akuten och jag får ett eget rum. Jag känner mig yr ett bra tag. En sköterska kommer och drar blod för att kolla alla mina värden, hcg nivåer osv. En läkare kommer och gör en gynekologisk undersökning och det visar sig att jag blöder. De skickar mig på UL och VUL.  Vi får se den lill*.  H*n är fortfarande där . H*n är stor som ett blåbär ungefär, och det visar att jag är i femte veckan. Jag får komma tillbaks till akuten. Väntar bra länge på att få svar. 


Läkaren kommer äntligen in och säger att allt ser ok ut, förutom blodet. Nu kan jag bara avvakta och se. De vet inte varför jag blöder, men han sa att det händer i bland, och att man fortfarande kan föda ett friskt barn. Äntligen får vi åka hem!! Klockan är över 21 när jag blir utskriven. Nästan sju timmar spenderade vi där.  Fy fan!

Nu är det lördag morgon och jag blöder fortfarande lite. Jag ska avvakta och se om jag fortsätter att blöda. Om jag gör det så åker jag in igen. Så jag vet inte hur det här kommer att sluta.  Men huvudsaken är jag mår bra i alla fall.

Svullen.

Ni ska se magen min på kvällarna. Den är uppsvullen, och jag kan inte hålla in den längre. Och så är jag gasig också Men jag skyller på Peanut när jag fiser. Haha!!  Stackarn!  

Alltså, hoppas ni ursäktar mina äckliga inlägg jag skriver ibland. :-D

Mysdag.

Skulle ha åkt hem till Michelle och spelat Guitar Hero i dag, men hon har åkt på nån bug av nåt slag så jag skippade det. Känner inte för att bli sjuk just nu. Så jag har varit hemma och pysslat runt lite. Tittat lite på teve och surfat på internet.Det är riktigt blåsigt ute, så jag har inte ens varit ute med Peanut i dag. 

 Nu på eftermiddagen åkte jag i väg till Borders bookstore för att titta lite. Kom hem med en bok till Tom-"Dad´s pregnant too!" heter den och en mom-to-be tidning till mig. Tittade i en bok där och läste om epilepsi och graviditet. Där stod det att av alla kvinnor som tar epilepsi medicin och är gravida så får ungefär 6 % av deras bebisar komplikationer. Det betyder att 94 % får helt friska barn. :) Det ger mig hopp. Jag tror att det kommer att gå bra....hoppas jag i alla fall. 

Efter Borders så åkte jag till Costco och köpte lammkotletter till middag.  Och nu kollar jag på Dr. Phil där han pratar med mamman som just fick ÅTTA barn. Hon är inte klok alltså!  Det är allt jag har att säga om henne, jag tror alla har en åsikt om hennes situation.  Jag ska lägga mig på soffan och kanske ta en lur...