Nyheter.

Har bestämt mig för att ta mina p-piller igen. Anledning? Skolan. Om jag kommer in på skolan i höst, så är det nog inte så smart att ha en unge. Vem ska ta hand om den när jag är i skolan och Tom jobbar? Barnomsorg i detta land kostar en hel förmögenhet, och det är en förmögenhet vi inte har. Plus att vi redan har bestämt att vi inte vill att nån annan ska ta hand om vårt barn. Jag har tänkt på detta i en veckas tid nu. Vaknade klockan 1 i morse och låg vaken och tänkte i en timmes tid. Berättade i morse för Tom, och jag vet att han håller med mig.

Det är bäst såhär.

The Mom Song.

Måste dela med mig av den här videon. :-)

Torsdag eftermiddag

Nu har jag rullat och stekt ett par miljoner köttbullar. Goda blev dem tycker jag, hoppas att folket gillar de också. Fick ett par förslag om att jag skulle bjuda på surströmming. Haha! Undra hur det skulle tas? :-D

Har precis kommit hem från en långpromenad med Peanut. Tog ett par bilder som jag lägger upp senare. Ska kliva in i duschen nu. Egentligen känner jag inte för att gå, men det är försent att backa ur nu. Ska ju ändå bli trevligt att se mina vänner.