Härlig morgon!


Hundparken i morse.


Saknar min älskling.

Har spenderat hela dagen hemma. Har städat ur ett skåp med gamla papper, böcker, och annat krafs. Jag var även ute i trädgårn ett tag och drog en massa ogräs. Till middag så åt jag lamm kotletter och en kronärtskocka. Jag måste bara säga att det är skit tråkigt att laga mat till mig själv. Men äta måste man ju.

Nu är klockan snart 22 och jag sitter och kollar på en film..."Sisterhood of travelling pants". Försökte ringa Tom men det gick direkt till voicemail. Jag skickade ett sms...kanske kommer det fram om han får en signal där borta. Jag önskar det var söndag i morrn...

Ensam

Jag trampade på en geting (eller kanske var det nåt bi av slag) i morse när jag var ute och vattnade. Taggen satt kvar i foten, och jäklar vad ont det gjorde!  Tur att jag inte är allergisk i alla fall.

Som ni vet så är jag jakt änka nu. Tom åkte i går eftermiddag och jag är ensam till och med söndag, kanske måndag. Usch, inte kul. Jag saknar honom redan. Det är dock skönt att vara ensam i bland, men fem-sex dar är länge ju! Jaja, får hålla mig busy tills han kommer hem. 

Föresten, i går kväll kollade jag på en svensk film på tv. Tillsammans heter den, från 2001. Har ni sett den? :-D Haha! Den var rätt skoj.

Nu ska jag fortsätta rensa bland mina skolböcker....avslutade inte det i går.   Efter det ska jag i väg och köpa lottery tickets till Kaliforniens lotto. Vi hörs sen!