Halloj!

Har inte haft så mycket att skriva de senaste dagarna. I går var jag hemma hela dagen, ja förutom på eftermiddagen när jag var och handlade mat för veckan, och så tog jag en sväng in på Wal-mart, köpte ett par nya nagellack i coola sommar färger där bland annat. Innan jag åkte och handlade så städade jag ur kylskåpet (välbehövligt!), och bäddade rent i sängen, och städade badrummet.

När Tom kom hem från jobbet så satte han ÄNTLIGEN i gång vår swamp cooler! Aaaaahh vad skönt det är här inne nu! Det har varit och är så varmt här, så det var på tiden att den kom i gång. Om ni undrar vad en swamp cooler är, så kan ni läsa om det här.

Ska ta mig en svalkande dusch nu, ska i väg på lite ärenden efter det. Vi hörs senare!

God kväll!

Söndag kväll, och jag har jobbat hela helgen. Det har varit asmycket folk på casinot denna helg, pga att det var en Brews n Blues festival i tre dar. Blues musik, öl, och en massa mat drar hit folk i massor. Men vad varmt det har varit då! Fyrtio grader varje dag! Jag var ute på en utav mina raster, och höll på att svettas i hjäl i min polyester väst och nylon strumpbyxor. :-S  (Jag köpte ett par örhängen.)  Rätt skönt att kunna gå och jobba inomhus med A/C igen.

Nu är jag i alla fall ledig HELA veckan (ja till och med lördag)! Aaah det ska bli så skönt. Michelle och jag har pratat om att åka till Tahoe på tisdag-första gången i år.  Jag har även en del annat som jag måste göra också. Men i kväll ska jag lata mig.

Hoppas ni har haft en bra helg.

Hemma igen.

Det var en trevlig kväll vi hade i V.C. Jag älskar den lilla staden! Musikalen vi såg var också jättebra! Vi käkade kinesmat till middag (världens bästa!), och drack ett par öl inne på Silver Queen (ett gammalt hotell från 1800 talet.

Några bilder från i går:

Inte en människa ute på en fredagkväll.
100 mile view-från vårt hotell.


Utanför hotellet i morse.Vi hikade upp till V:et förra året.