Måndagsprat.

I dag är det måndag och klockan är snart elva. Jag har precis kommit hem från att ha handlat mat för veckan. Jag har en massa goda middagar planerade. Jag var även inne på djuraffären och handlade mat åt Mr Peanut. Jag tittade runt en liten snabbis för att se om de hade fått nåt kul och det hade de. De hade två stycken papegojor. En knallgrön och en som var grå. De visslade och hade sig. Jag gick fram till buren och pratade lite med de, och de vände och vred på nacken som om de verkligen lyssnade på mig. Jag frågade tjejen som jobbade där hur mycket de kostade och hon sa "1200 dollar styck".  Goodness! Bara tänkte jag. :-D 
 
Jag ska i väg och jobba klockan två i dag. Jag funderar på om jag ska laga mat så Tom har när han kommer hem, och som jag kan äta till lunch innan jag sticker i väg. Jag hittade ett recept på Sheperds Pie. Det har jag aldrig gjort förut, men det låter himla gott.  Har ni prövat det nån gång? Det verkar lätt att göra också. Jag börjar i alla fall bli lite hungrig nu, så nåt måste jag ju äta.

Sista dagen som jag jobbar innan jag har en veckas semester. En staycation blir det.-en semester när man stannar hemma. :-)Lat i dag.

Fick ett par extra skift från ett par vänner på jobbet. Känns skönt efterssom jag ska vara ledig i en och en halv vecka nu. Jag börjar inte förräns klockan 14 i dag, så jag har lite tid att göra ingenting innan dess. Har läst min bok East of Eden (Öster om Eden?) halva morgonen. Gud vad bra den är! Har ni läst den?

Tom stack just i väg för att hajka. Jag kände inte för att följa med då det blåser nåt rejält ute. Kallt är det också. Han är inte klok som vågar sig upp i bergen i dag.  Så jag nöjer mig med att ligga på soffan och lata mig i stället.  Jag ska vara duktig den här veckan och gå på gymmet varje dag i stället, och ta Peanut på promenad. 

Nä nu ska lata jag fortsätta att göra ingenting!

Toodles!

Lat lördag.

Inget speciellt har hänt. Jobbade i dag. Ska även jobba i morrn och på måndag. Sen har jag semester i en vecka. Har inget speciellt inplanerat. Tom och jag ska hitta på nåt nästa helg. Han föreslog att vi skulle ut och campa, men jag är lite rädd att det kommer vara för kallt ute. Vill inte vara kall. Då är jag hellre hemma och sover i min egen säng. :-D

Klockan är bara 19.30 men jag är verkligen trött. Skulle gärna gå och lägga mig nu, men det är fortfarande ljust ute. Inte kan jag gå och lägga mig nu...men jag sitter verkligen och klipper med ögonen nu. Jag har börjat läsa en ny bok. Steinbeck´s East of Eden.  Den är jättebra! Har bara läst några kapitel, men jag är helt inne i den. Älskar att läsa såna böcker....man går och tänker på den hela dagen, och undrar vad som kommer att hända.

God Natt på er!