2010 i bilder.....

Januari:

Åkte skridskor nere på stan....första gången på 15 år säkert. :-)


Haha! Ser ni Tom?


Så här rara var vi efteråt....


Februari:

Vi fick en hel del snö här i Reno. Det här såg jag en morgon när jag klev upp.Mars:

Såg världens största guldklimp inne på Golden Nugget Hotel/Casino i Las Vegas.


Utsikten på väg hem från Vegas. Raksträcka hela vägen...man kan köra riktigt fort här.
April:

Vi såg en Johnny Cash Look-alike....Han var suverän!
 

Så här glad var jag då.


Maj:

Firade min födelsedag uppe i Virginia City.


Tom jobbade på altanen...


Juni:

Jag var på en hike med Michelle. Hennes hund Lyla och Peanut är bästa polare.


Altanen blev klar!!!


Vi spenderade en eftermiddag nere på stan. Peanut simmade i floden.


Efteråt tog vi en öl på en uteservering.


Jag bakade min första Strawberry Cheesecake. Tom åt upp hela typ.


Juli:

Jag plussade!!!!!Augusti:

Kan inte fatta att jag inte tog några bilder i augusti...inte en enda....

September:

Vi fick se bebben för första gången....
 

Vi såg en massa luftballonger.


Oktober:

Vi fick oss ett gott skratt på Peanuts bekostnad, när jag tog mitt årliga Halloween kort. Han är så duktig som bara sitter där. :-)


Jag var en gravid djävul....
November:

Vi firade vår trettonde bröllopsdag i Apple Hill, Kalifornien.


Jag tog en magbild.


December:

Vi var och såg Dane Cook-vår favorit stå-upp-komiker.


Och så den årliga julbilden med Nöten förstås....Så det var vårt år i ett snapshot. Mycket hände, både bra och underbart. Jag hoppas att 2011 för med sig många nya, underbara upplevelser.....Bild från google.
Puss och Kram!!! Vi hörs nästa år!

Nyårsafton.

Jag ska jobba hela dagen, men bara till klockan 20. På nyårsafton så får vi ju klä upp oss, men jag är inte i form för att göra det direkt. Jag ville inte köpa en mamma klänning som jag bara kan använda en gång...., och det är ju inte så att jag vill använda höga klackar som jag vanligtvis gör heller, så det blir inget. Men men. Jag får "dekorera" mig med örhängen, ringar, och snyggt smink i stället. :-)

Jag hoppas att ni alla får en trevlig nyårsafton vad ni än gör. Själv kommer jag nog sova vid tolv slaget. Måste ju jobba tidigt i morgon igen. Kanske att vi svirar till det här hemma med nån god mat, får se.

Jag har ett inlägg som kommer upp i kväll. Det är redan skrivet. Vi hörs nästa år igen! Kan knappt fatta att det är 2011 snart!!!

Kram på er!

Graviditet v. 29 (28+0).

Bebisen

Den här veckan är din bebis 26 cm från huvud till stjärt och 39 cm totalt. Den väger nu hela 1300 gram. Bebisen fortsätter att öppna och stänga ögonen inne i livmodern och kan urskilja siluetter av föremål, och även människor, om ljuset är det rätta.

 Bebisen rör sig mycket och du kan antagligen känna många rörelser under dagen. Varje bebis har sin egen dygnsrytm och med tiden lär du dig känna igen dem. Vissa perioder med rörelse bör vara återkommande, och om du tycker dig märka en minsking av fosterrörelserna kan du lägga dig ned och räkna. Du bör kunna känna din bebis röra sig ungefär 10 gånger per timma. Om du känner mycket färre än så så kan du kontakta MVC eller din läkare. Sannolikt mår bebisen alldeles utmärkt men det skadar inte att kolla upp.

 Forskning har visat att bebisen inte bara kan höra dig, utan också känna igen din röst, vilket bevisar att den redan kan lära sig, minnas och känna igen.

Barn som föds för tidigt kan vara mycket små, även om de bara kommer några få veckor för tidigt. Det beror på att mycket att tillväxten sker från nu fram till vecka 36, varefter den sjunker något igen. Pojkar väger vanligen något mer än flickor vid födseln. Födelsevikten ligger ofta mellan 3,2-3,5 kg, även om avvikelser inte är ovanliga. 

Du

Livmodern är nu 9-10 cm ovanför din navel och din totala viktökning ligger sannolikt omkring 8,5-11 kg. Du kanske märker lite läckage av mjölk från brösten. Den mjölk som läcker nu är inte som den vanliga mjölken, utan innehåller mycket kalorier för bebisen under dess första dagar efter förlossningen, varefter den vanliga mjöken börjar produceras.