Vad var det jag sa?

Tom kom hem SAMMA dag som jag lämnade av honom på. Haha! Han ringde efter en tre timmar eller så, precis när jag lyckats bli stucken av en geting när jag var ute och vattnade i trädgårn. Jag såg hans nummer på telefonen och bara visste vad han skulle säga: "Come and get me...". Haha!

Jag såg på honom samma morgon att han inte riktigt ville åka i väg, men jag sa inget. Jag sa bara att du kommer ångra om du inte försöker. Ett par timmar senare släppte jag honom i bergen, och jag åkte hemåt. Jag åkte och shoppade lite mat på Costco, och så åkte jag och köpte fyra plantor på Moana Nursery. Jag såg fram emot att vara själv, jag måste "ställa om" mig i tankarna att han inte kommer vara hemma på ett tag, så att jag kan njuta av det så att säga. 

Så jag vattnade mina nya plantor och gräsmattan....och så ringer han och säger att det är hur mycket snö som helst där uppe i bergen, att han inte kan se leden längre. Det är helt täckt av snö, flera meters snö. Jag föreslog att han skulle leta en stund till och sen ringa mig igen....Jag hann gå in och titta på en film, och så ringer han och säger att han nästan är tillbaks där jag släppte av honom. Så jag körde upp dit igen. Det är inte lätt att köra uppe i bergen, det svänger fram och tillbaka, och man kan inte köra för fort, men heller inte för sakta. Kör man för sakta, så måste man köra åt sidan för att släppa förbi bilar som ligger bakom en. Men det gick jättebra, så nöjd med att jag klarade av det.

Så nu är han hemma i alla fall. Jag tycker det är lite skönt att han är här ändå. Även fast jag hade sett fram emot att vara ensam. Men jag känner honom rätt väl ändå...jag vet att han hellre vill vara hemma, än ensam uppe i bergen. :-)

Öken värme!

Ja, nu har sommaren kommit till Nevada. Det är varmt som in i öknen här nu. Kollade just och det är 36 C ute, och det ska tydligen bli upp mot 40 C i veckan som kommer. Pust! Jag var just ute och planterade en Calla lilja i trädgården. Vi var på Walmart i morse, och jag var bara tvungen att ha den. Jättefint blev det!

I dag är det söndag, och jag är ledig från jobbet. Jag är ledig till och med onsdag. Ska bli hemskt skönt. Det enda tråkiga är att Tom åker och fotvandrar runt Lake Tahoe i morgon. Han kommer vara borta till och med nästa måndag. (Viskar: Men om jag ska vara ärlig så tror jag att han kommer att komma hem tidigare, men säg inte det till honom. Haha!) Så i morgon bitti ska jag köra honom dit upp och lämna av honom. Så får vi ser hur det går. Det är en jäkla massa mil han ska gå. Han kommer att ha mobilen med sig, så vi kommer att kunna prata på kvällarna.

Jag har inte så mycket planerat när han är borta...ska gymma lite, en kompis vill gå på Kickboxing i morgon, kanske shoppa också...Jag och Michelle har pratat om att åka till Lake Tahoe på tisdag, men jag tror att hon är sur på mig för att jag inte vill jobba åt henne i morgon, så vi får se om det blir av. Jag har även köpt lite grejer för att göra pedikyr, fötterna mina är så himla torra nu när jag går barfota nästan varje dag. Promenixa med Peanut ska jag också göra. Vi går ut och går tidigt på mornarna innan det blir för varmt, det är så härligt då.


Jag tror jag ska kolla på en film nu. Vi hörs lite senare!

Strawberry Cheesecake Pie.

Det bakar jag just nu. Med egna jordgubbar från trädgårn. Det är första gången jag bakar en sån, så jag hoppas den blir god. Jag har för övrigt varit ledig i ett par dagar från jobbet. Jag har inte gjort speciellt mycket, mest varit hemma och pysslat. I går kom en elektriker hit och fixade ett uttag som pajade i badrummet, som gjorde att vi inte hade  nån el i vårt sovrum (de är tydligen i hopkopplade). När han ändå var här så fixade han även vår takfläkt som varit paj i några månader.
Vårt hus är byggt 1947 och har en hel del problem med elektriciteten. Alltså, det funkar som det ska, men en del uttag funkar inte (typ i garaget) och vi har ett par lampor som ska behövas bytas ut. Nu kan killen oss ett pris på vad allt kommer att kosta, och vi kommer nu att göra lite i taget. Vi har varit rädda att ta hit nån, men det är skönt att ha det gjort nu.

Nu måste jag tillbaks till köket! Pajen är klar om ett par minuter och jag måste göra en glaze till den.