Jag-Amerikan?

Ja, snart förhoppningsvis! Jag har nu börjat fylla ansökan om att bli Amerikansk medborgare. Lite spännande är det allt. Och nej, jag kommer inte förlora mitt Svenska medborgarskap, man får ha två. Så jag hoppas på att ha det innan jul. :)

Helg.

Oh my goodness vad sällan jag skriver nu för tiden.

I dag är det i alla fall lördag, och hela familjen har varit tillsammans hela dagen. Amelia har inte velat ta en lur förräns nu, så jag är helt slut. Vi har ätit frukost ute i trädgårn, handlat lite mat, varit och köpl glass på Dairy Queen, och nu är TOm ute med en kompis, och jag ligger och slappar på soffan. Har även vikt lite tvätt.

Så roliga har vi varit i dag. Nu ska jag titta lite på teve, jag hoppas Amelia sover en stund till. :)

Ny vecka igen.

Ännu en helg över, vad snabbt det gick! Golvet i tvättstugan är nästan klart. Det är så fint! Lovar att jag lägger upp bilder på det när det är 100% klart. 
Jag har spenderat denna dag med att leka med Amelia, mata Amelia lite persiko puré som hon gillade,  skypat med mamma, städat lite grann, och lagat kalkon. Japp, ni läste rätt. Jag har just nu en 6 kilos kalkon i ugnen. De var billilga för ett tag sen, så vi tog ut den ur frysen för några dar sen så att den kunde tina....Så vi kommer att ha tacksägelsedagen i augusti. Det luktar himmelskt från köket. Första gången jag lagar kalkon...hittade ett recept på www.allrecipes.com som jag prövar.

Nu ska jag titta lite på teve, vi hörs sen!