UL i morse (igen).

Det var ett kort ett. Kollade bara mängden på fostervattnet och blodtrycket i kapillärerna i placentan....Allt såg fint ut. Fick en liten 2D bild på en fot. :-) Hon ligger längre ner i bäckenet än förra veckan, och det känner jag verkligen av genom trycket på blåsan och att det är svårt att kliva upp från liggande position.  Jag kommer antagligen sättas i gång den 16:de eller 17:de mars, om hon inte har kommit av sig själv då förstås. Underbart! Jag är så redo!

Jag håller föresten på att bli förkyld här nu. Inte kul. Snorig, och så har jag lite ont i halsen. Vädret här är ju förrädiskt....solen skiner och det är varmt, men vi har fortfarande en massa snö på backen. Så jag skippar halsduken och vevar ner rutan på bilen när jag är ute och kör. :-)

Nu är det dags för lite lunch!

Söndagen den 27:de Februari, 2011.

Inte mycket har hänt i dag inte. Vi åkte till Home Depot och köpte lite grejer, sen till Winco och handlade en massa mat. Nu har vi mat så att det räcker i två veckor.  Vi kom hem och nu sitter/ligger vi här på soffan och tar det lugnt. Jag blev verkligen trött på att gå i affären, och jag stod mest vid vagnen, så att Tom fick springa runt och hämta grejer. Skönt att ha det gjort i alla fall. :-)

Kommer nog inte skriva så mycket mer i dag. Känner mig hemskt lat. :-)

Rundtur på stan.

Hemma igen efter att varit runt hela stan. Vi började med att registrera oss på BB. Man behöver inte göra det, men det är bra att ha det gjort så att man inte behöver göra det när det väl är dags att föda barn. Vi fick även en liten rundtur, så att vi fick se rummen. Det var även en liten nyfödd bebis inne på nurseriet. Så söt! Så nu är det gjort i alla fall. Skönt att veta vart man ska gå så man inte åker till fel ställe. :-)

Efter det åkte vi till Babies r us (för femtielfte gången) så att jag kunde lämna tillbaks lakanet som jag köpte förra veckan. Bytte till ett annat i stället. Sen var det dags för lunch. Jag var superhungrig! Det blev en kalkon macka på ett ställe som jag aldrig varit på förut, Capriotti´s. Riktigt gott.

Sen åkte vill den där butiken för att kolla på en hylla, men vi hittade ingen tyvärr. Nu är vi äntligen hemma. Jag är helt slut, och kommer nog ta en liten lur.