Rain.

Gud så härligt! Det har varit så varmt här, så det känns så skönt nu, det är nästan lite kallt här inne. Så i dag blir det jeans och långärmat när jag ska ut. Hade planer på fika och promenix med en vän, men vi får se om det blir av. Jag ska i alla fall handla mat i dag, vi har knappt nåt hemma.

Lyssnar på den lilla som ligger i play gymmet. Hon har börjat snacka nåt rejält på sistone. I bland tjuter hon till, och sen gurglar hon och har sig. Så söt! Tittar på henne nu, och ser att hon har sparkat av sig en strumpa. :-)

Nä, nu klagar hon. Tror hon är uttråkad. :-)


Just det! I går satte vi i hop en hylla till hennes rum. Ska visa bild på den sen.

Städ dag.

För att få nånting gjort i dag så satte jag Amelia i Baby Björnen, och dammsög och hängde tvätt med henne på bröstet. Det verkade hon gilla minsann. Hon var helt tyst, och verkade helt fascinerad av det hela.

Tillbaks till vardagen igen.

Ja, som rubriken säger---tillbaks till vardagen igen. Vad gjorde jag innan mamma kom hit egentligen? I dag har vi spenderat morgonen med att faxa försäkringsbolaget lite papper, sen åkte vi till Walmart och handlade blöjor (Amelia har gått upp ännu en storlek!), och nu har vi ätit lite lunch. Jag väntar på att Tom ska komma hem, så att jag kan gå och gymma. Jag vill verkligen fortsätta med det.

Mamma är hemma nu i alla fall. Ett par timmar senare än beräknat, men hon kom fram. Skönt att hon är hemma. Det känns mycket bättre i dag för mig. Även om jag grät en skvätt förut. Jag ser fram emot att börja skypa [Skajpa] med henne när hon är redo för det.

I dag är det apvarmt. Amelia ligger på golvet och snurrar runt, och jag dricker ett glas juice och tittar lite på "16 and pregnant". Skulle ha dammsugit, men det får vänta tills i morgon.

Nej, nu piper Amelia lite grann, ska lägga mig bredvid henne på golvet. :-)