Bakar (igen).

I dag kommer en kompis över på fika, så jag "slängde" i hop kardemumma biscottis med mandel i. De är strax klara, och nu ska jag diska lite. I dag var det en perfekt dag att baka. När vi kom ut i morse så blåste det nåt otroligt! Och det var sååå kallt! Så jag bestämde att vi ska ha en hemmadag i dag. Middagen är redan lagad också, den blev gjord i natt i slow cookern. Så nu sitter vi här och myser på golvet. Har dock lite tvätt jag måste ta hand om. :)

Här är receptet på biscottin.

Scoooore!

I dag var vi och fotograferade Amelia i en studio här i stan. Vilka söta bilder det blev! Hon hade på sig sin julklänning. Försökte hitta en tomteluva eller nåt att ha på hennes lilla huvud, men hittade inget. Men så söt hon var ändå! Lilla gullungen min! Nancy mötte oss i mallet, och hon hjälpte mig att välja bilder. Sen åt vi lunch och snackade lite, innan vi gick runt en stund. Sen åkte vi förbi Worldmarket innan vi åkte hem. Jag ville se om de hade julmust, och det hade dem! Köpte sex flaskor och ställde in de långt inne i skafferiet. Det är bara jag som dricker det här hemma. Nu är vi i alla fall hemma och jag och Amelia sitter och fikar lite. Jag dricker en vanilla latte och äter pepparkakor, och Amelia äter mosad banan med kex till. :) Ha en fin tisdag allihop!

Första advent!

I dag har jag dekorerat lite här hemma. Adventsstaken sitter i fönstret nu, julkransen hänger på ytterdörren, och så har jag dragit fram lite andra dekorationer. Vi tände första ljuset när vi åt middag i kväll. Till och med toaletten fick en dekoration! :)