Nytt!

Amelia har två gaddar på G i nedre käken! De syns knappt, men jag kan känna de minnsann. Aaahh, lilla vännen! Hon drägglar och har näven konstant i munnen. Hon har ett par bitringar som hon gillar att gnaga på också.

Förutom det, så rullar hon på här....hon kryper inte ännu, men hon tar sig fram armé style, alltså hon ålar sig fram...och rullar. :)

Hon kommer i 9 månaders kläder, så lång är hon. Men jäklar vad svårt att hitta brallor åt henne. Hon är så smal i midjan! Hon har fortfarande shorts som är för 0-1 månaders bebisar. Min lillfis!

Snart är det dags att bada!


Här är hon i poolen på baby swim. :)

Kvart i ett.

Och lilla Vallmon har sovit middag i 45 minuter nu. Och vad har jag gjort då? Vattnat ute i trädgårn, tvättat, hängt ut tvätt, tagit in tvätt, vikt tvätt, ätit lite lunch. Jäklar, vad effektiv jag kan vara i bland alltså! Diskade gjorde jag till och med i morse. MEN, nu börjar hon vakna därinne....kanske ska vi ta en till promenad ner till Starbucks i dag, det var ju så mysigt häromdagen. :) 

 

Att göra.

I dag skrev jag en "To do" lista till oss (mest till Tom). Kul för honom att komma hem till, eller hur? :-D Det är en salig blandning av grejer som behövs göras innan vintern kommer. Jag tror jag kom  upp med minst 20 grejer.

En utav de är i alla fall att köpa en ny garderob till Tom. Han ska nu flytta ur den lilla garderoben som är i Amelias rum, för jag vill ha den till henne. Så jag har kikat i IKEAs katalog som kom i brevlådan förra veckan. Jag visade de för honom i går kväll och jag tror att han gillar idén. Garderoben kommer stå i vårt sovrum. Vi bor ju i världens minsta hus typ, så det kommer att bli trångt, men det är ok.

Så nu har vi bestämt att åka i början på oktober! Ska bli roligt! Men innan dess så har han att göra med annat..... ;-)


Bild från www.google.com.