Simning.

I dag var vi och simmade på morgonen. Det var trevligt. Ja, för mig i alla fall, svårt att veta vad Amelia tycker om det hela. Hon vart kall i mitten av alltihop, och efter det så var inget roligt. Så vi klev ur poolen tidigare än de andra. Hon tyckte det var roligt att ta en varm dusch efteråt i alla fall. :)

Hon ligger och tar sig en lur nu, och TOm är ute och spela disc golf. Jag har precis kollat på sista avsnittet av 30 grader på svtplay.se. Nån som sett den? Gud vilken tragisk serie!

Väntar på att lillfisen ska vakna och att Tom kommer hem, så ska vi ta en sväng på Costco. Det är vår intressanta lördag det. :)

Slit-söndag.

I dag har jag slavat i trädgårn. Rättare sagt tagit hand om framsidan av huset. Vi har en enorm gräsmatta där, som helt plötsligt kryllade av #%&@ maskrosor. De plockade jag FÖR HAND! Det ni! Jag gillar att plocka de så, för då får jag upp hela roten. Sen trimmade jag rosbuskarna lite grann, krattade, gav gräsmattan lite näring, och sist vattnade jag den typ hela dagen. Nu bärjar den bli grön och fin igen, men f-n vilket slit det var! Apvarmt var det också!

Sen vattnade jag rabatterna och gräsmattan på baksidan av huset också. Jag har börjat få en din bondbränna redan, även fast jag smörjde mig med SPF innan jag gick ut.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. KLockan är bara nio, men jag är helt slut.

Natti natt!

Sleep.

Vi skippade simningen i dag efterssom Amelia inte var på topp när vi vaknade. Febern kommer och går och hon är så svullen i munnen sin. Just nu knatar hon runt med sin lära-gå-vagn i hela huset. Så just nu mår hon bra. Jag hoppas hon sover bättre i natt. Natten som var så vaknade hon lite efter midnatt och Tom gick och hämtade henne. Jag låg och sov på mage och hon kom krypandes över till mig och la sig ner på min rygg och somnade. Jag vaknade av att hon låg där och snusade. Hon vaknade inte av att jag flyttade på henne.

Jag har vant mig vid att hon sover i sin egen säng nu. Så himla skönt att sova hur jag vill. Jag tror att hon tycker det är skönt att ha mycket rum att röra omkring sig på.


Nej, nu ska jag sluta. Håller på att svettas i hjäl här inne. Första dagen med riktig värme: 28 C. Jag vill bara smälta bort i en liten pöl typ. :D