Väntan....

Nu har jag varit och tagit fingeravtryck. Jag frågade hur lång tid det kommer att ta innan jag blir kallad på intervju och han sa 2-4 månader. Så nu är det bara att vänta.

Efteråt gick jag på Starbucks och satt ute i solskenet en stund. Vilket härligt väder vi har! Det kändes nästan som sommar när jag körde hem med fönstret nere och musiken som strömmade ur högtalarna på hög volym.

Torsdag.

Vilken dag det har varit. Amelia fick feber i går igen. Nu tror jag att det är kindtänderna som är på g faktiskt. Hon gnäller ett sånt där riktigt gällt skrik, näsan rinner, och så äter hon knappt nån vanlig mat alls.
Och som grädden på moset så har To.m blivit sjuk. Man kan nästan tro att han är döende eller nåt. Han kom hem tidigt från jobbet och la sig en stund. När han klev upp gick han runt och suckade och stönade, och så såg han riktigt sjuk ut. Staaaackarn! ;)
Jag försökte mig även på att baka semlor i dag, men det gick inte alls. Ni ska se hur bullarna ser ut! Jag ska försöka igen i morgon.
I morgon föresten...då ska jag i väg och ta fingeravtryck klockan 13. Kort ska tas av mig också, så jag ska ta och göra mig snygg. :-D

Och grattis till Victoria och Daniel föresten till lillprinsessan!

Här är lilla sjuklingen i dag:

Pirr.

I går fick jag ett brev från Homeland Security, och det pirrade till i magen på mig. Har ju ingen aning om hur lång tid det kommer att ta att bli medborgare, har ju vänner som det har tagit 2-6 månader för. Nu är det snart en månad sen jag skickade in ansökan. I alla fall, i brevet fick jag en tid till att gå och ta kort och ta fingertryck nästa fredag.

Det pirrade till i magen när jag såg brevet. Homeland Security låter ju verkligen som serious business. Håller ni inte med? :)