Iih!

Fatta att vi åker till Sverige om tre dagar! Det börjar bli crunchtime här nu. I morgon ska jag börja packa, och har även lite att handla också. Helst vill jag bara sitta hemma och glo på film typ. Kan nån komma och packa åt mig? :D Jag måste packa när Amelia gått och lagt sig, efterssom hon gärna vill "hjälpa till" genom att slänga kläder åt alla håll och kanter. Så är det när hon hjälper mig att vika tvätt. :D
 
God natt!

Puss!

Amelia har börjat pussas. Hon säger "puss!" och så lutar hon sig mot oss och "pussas". Jätte rart är det verkligen. Värmer mitt hjärta när hon gör det. :)

Nya skor!

Jag har varit på jakt efter ett par sandaler ett par veckor nu, och har inte hittat några jag gillar. Köpte ett par på Macy's men de tog jag tillbaka efter ett par dar för att de inte kändes bra alls. I dag var vi på Scheels och där hittade jag DEM. Äntligen! Så fort jag satte de på fötterna så visste jag att de var rätt för mig. :) De är väl inte så där supersnygga, men åh så sköna. Nu på "äldre" dar så känner jag att bekväma skor går före snygga skor. :)