Sverige.

Planerar för fullt vår Sverige resa. Hotell har vi bokat i Vasastan i en vecka. Ska bli härligt. Det är Toms sista vecka där, så då tänkte vi göra Stockholm rejält!

Mycket annat som ska fixas också. Vi har tillgång till bil när vi är där, vilket är suveränt! Kanske, kanske att vi tar en tripp till Finland, men vi får se. Jag försöker få tag på far min också, så att jag kan träffa honom nere i Bryssel. Det var ju ett tag sen vi träffades.

Mycket smådetaljer som ska fixas känns det som. Barnvagn vill jag helst inte släpa med mig, likaså bilbarnsstol. Mamma har fått tag på en barnmatstol i alla fall. Och så ska jag få låna en mobiltelefon av henne också. Det kostar skjortan om jag ska använda min iphone där borta.

Ja ja, vi längtar i alla fall! Tom ska härom dagen att han bara behöver jobba 70 dar till! :)

31:a Mars, 2012.

Lördag! Fick lite sovmorgon i morse. Amelia vaknade runt sex och jag bar in henne i vår säng. Trodde hon skulle vilja kliva upp då, för hon höll låda ett tag, men hon somnade om efter en stund. Go ungen min!
I en månads tid har hon sovit i spjälisen nu! Hon vaknar ett par ggr under natten, men hon somnar snabbt om igen. Hon kanske drömmer, eller så vill hon försäkra sig om att vi är där.

Vi klev i alla fall upp lite efter åtta och åt frukost. Tom jobbar lite extra i dag. Klockan 10 så ringde det på dörren och det var fyra killar från universitetet som kom för att jobba lite här. Community service. De fick flytta på en grushög som legat på vår uppfart ett bra tag till baksidan av huset, och så sopade dem därute osv. Jättebra! Helt gratis också! Trevliga killar, som diggade Peanut helskarpt. De frågade om han åker skateboard, för att han ser ut som om han skulle kunna göra det. :D

Nu har vi precis kommit hem från en promenad. Amelia ligger fortfarande och sover i vagnen. Det blåser rätt rejält ute, men inte kallt.

Nu väntar jag på att Tom ska komma hem, så att jag får gå på gymmet. :)

Yay!

I går kväll köpte biljetter till Sverige! So excited! Jag kommer vara där i sex veckor och Tom i nästan tre. Ska bli så kul!

/längtar!