Mitt i Veckan.

Vi kom precis hem från gymnastik. Oj, vad roligt Amelia hade! Hon upptäckte deras låååånga trampolin de har där. Jag filmade henne, ska lägga upp den senare. Hon såg för rolig upp när hon sprang på den. :)
När vi kom hem så fick hon ett litet "meltdown", bara låg på badrumsgolvet och grät .Hungrig och trött var hon. Så vi åt lite spagetti och köttfärssås från i går kväll, och så fick en flaska mjölk. Sen ville hon "ligga soffan, titta Dora" och det fick hon. Efter fem minuter tittar jag till henne, och då har hon somnat. Ska låta henne sova en liten stund. Hon har inte tagit nån lur de senaste dagarna, och så har hon somnat vid sju tiden på kvällen, och sovit i nästan 12 timmar. Vill fortsätta att det ska vara så!
 
Nu har jag precis skrivit upp mig på en yoga klass i kväll också! Nej, nu ska jag vila ögonen i två sekunder innan fröken vaknar. :)

Lilla badankan!

Borde egentligen gå och sova, men nu sitter jag här och surfar lite på internet, dricker ett glas chokladmjölk, och tittar på Sex and the city. Dagen har varit rätt bra. Vi var ju och simmade i morse, och det var härligt. Amelia var jätteduktig! Jag doppade henne under vattnet några gånger, och det klarade hon galant! Hon kom upp utan att hosta eller spotta. Hon höll andan hur bra som helst. Sen börjar hon bli duktig på att hoppa från kanten också. Jag håller henne i handen när hon gör det, och så räknar jag till tre, sen hoppar hon. :)
 
Nej, nu säger jag god natt!
 
 
 

Kärlek.

Den senaste tiden har det tagit längre än vanligt för Amelia att somna. Hon ligger i sin säng och pratar, och så ropar hon "Toom, Ma-ia!". Och när jag går in dit så säger hon "Mamma, ligga golvet". Jag brukar lägga mig bredvid hennes säng på golvet (heltäckningsmatta) med kudde och en filt, och hålla henne i handen tills hon somnar.
I kväll kom jag in dit och hon höll i sin kudde och skrattade och sa "hi hi, funny kudde!". Jaså, sa jag. :) Sen la hon sig ner och jag la katten bredvid henne, och täcket på henne. Pussade på henne, och sa god natt. Hon sa "mamma, ligga golvet". Ok sa jag och gick ut. Sen vart det tyst där inne. Hon somnade efter det. Lilla fisen min. Att hon är så go och fin...
 
1106193ja4e9cmi48