På min önskelista:

En docksäng till Amelia. Letar på secondhand, men har inte hittat nåt ännu.
 
Googlade lite och såg en massa fint.
 
 
 
 
 
 
Hello Kitty sängen och den sista, blåa är mina favoriter. (Bilder från Google). a
 

"Milkshake!"

Jag har börjat göra smoothies som mellanmål till Amelia (och mig). Gud vad gott det är! Jag har köpt hem en massa färsk och fryst frukt som jag varierar med. I dag gjorde jag smoothien med vanilj youghurt, röd mjölk, kiwi, banan, frysta hallon och mango bitar, en näve havregryn, och ett blad kale (vet inte om det heter samma på Svenska, men det är ett slags salladsblad i alla fall).
 
Det blev sååå gott! Amelia tycker det är supergott! Hon hade suttit på sin stol här i köket och sagt "milkshake" om och om igen medans jag höll på att marinera kyckling till i kväll. Så det är klart att jag gjorde en. :)
 
Sötnosen min! :)

Snowy Sunday!

Vaknade i morse och såg att det snöat lite grann! Mys! Vad ska vi hitta på i dag då? Känns som en sitta-inne-i-pyjamasen-dag i dag, men vi ska nog pallra oss ut en sväng. Vi har pratat om att åka ner till Circus Circus. Ett kasino här i stan som har en stor spelvåning. De har en massa karuseller och grejer där, och Amelia älskar ju att åka på dom när vi är nånstans där de finns. Hon ÄLSKAR att åka Nalle Puh inne på Walmart till exempel. :)
 
JAg ska dra fram lite målargrejer nu i alla fall, och playdoh som jag hittade som är från 2 år och uppåt. Den ska tydligen vara mjukare än vanlig playdoh.
 
Ha en fin söndag!