She loves H2O.

I går spenderade vi halva dagen på Wild Island, en vattenpark här i stan. Första gången för Amelia. Vi var där med min kompis Nancy och hennes dotter.
Vad roligt vi hade! Det finns en liten barn hörna där, med rutschkanor som inte går så snabbt och som inte är så höga. En riktig superdag!

Om min diet.

Fick en fråga om dieten för några dagar sen. Frågan var om jag "spenderar mer, mindre, eller lika mycket som innan". Svaret är lika mycket eller mer. Vi köper ju inte kött som vi gjorde förut, så de pengarna går ju till grönsaker och frukt i stället. Nu blir det alltid en sväng till Costco varje vecka, och så vår vanliga mataffär förstås.
 
Jag tycker absolut att du ska köpa boken. Man behöver ju inte köra på dieten till 100%, utan delvis bara. Min bästa vän kör på det deltid. Hon lagar en massa rätter därifrån, gör egna sallads dressingar osv, men äter även kött, kyckling, och fisk. Hon har gått ner 16 lbs på att göra så. Hon är i extas over hur lätt det var också.
 
Jag har föresten börjat laga lite mer non-vegan mat. I Eat for Health så finns det ratter med kyckling och fisk i bland annat, och de är så goda. Till och med Amelia gillar dem, och då finns det massa spenat, och andra grönsaker i. Suveränt!
 
Böckerna heter "Eat to Live" och "Eat for Health" av Dr Joel Fuhrman. Jag rekommenderar båda. :)

Camping i Kalifornien.

I dag kom vi hem från vår lilla camping tripp. Amelias första. Vad roligt vi hade! Vi var vid Frenchmans Lake I Kalifornien. Det tar väl en timme att köra dit. Vi har köpt ett nytt tält, sängar, och lite annat smått och gott som man behöver, och i lördags hittade jag en liten hopfällbar grill för två dollar som jag var tvungen att köpa.
 
Vi kom dit, satte i hop tältet, gjorde det mysigt på Amelias säng som jag delade med henne, och så gick vi ut och fiskade en stund. Det blåste, så det var rätt svårt att kasta ut. Vi tog en promenade längs stranden, och sen gick vi tillbaks och gjorde upp eld och satte i gång grillen.
 
Kvällen kom och Amelia somnade sent. Jag somnade också. Tom satt uppe ett tag vid elden, och jag märkte inte när han kom till sängs. Några timmar senare, vaknade Amelia och gallskrek. Jag har ingen aning om vad klockan var men hon hon slutade inte. Hon såg helt borta ut, så jag tror att hon vart lite konfunderad och rädd när hon vaknade och insåg att hon inte var hemma. Jag var tvungen att sätta mig i bilen för jag var rädd att hon skulle väcka alla på campingen.
 
Jag var tvungen att gå och byta blöja på henne, och när jag var klar med det så höll jag henne mot min axel. Hon la huvudet där, och så somnade hon. Vi hade allvarligt börjat fundera på att åka hem mitt i natten, men jag la ner henne på kudden igen. Hon tog min ena hand och med den andra så klappade jag henne på ryggen. Så somnade hon om igen tack och lov. Pust alltså! Sen vaknade vi inte förräns vid sju i morse och då var hon precis som vanligt.
 
Vi åt en god frukost, och så packade vi i hop allt och åkte hem. Det var en kort tripp, men vi är glada att vi gjorde det. Vi ser fram emot att åka snart igen!
 
Här är några bilder därifrån: