Good Friday to You!

Oj, har inte skrivit nåt på hela veckan! Inte mycket har väl hänt direkt....I måndags träffade jag (min svenska kompis) Anna och hennes barn på lunch, fika, och sen lek i parken vid Virginia Lake. Det var trevligt! Vi har inte setts sen innan jul, så det var dags. :)
I tisdags var på bibblan som vanligt, och sen en långpromenad bland bergen. Amelia är hur duktig som helst på att promenera. Jag tar inte vagnen med mig, och hon knatar på med småbenen. I onsdags var vi lata och stannade hemma. Jag städade, tvättade, med mera, men en liten promenade och lek i trädgårn gjorde vi ändå.
I går....hmm...Amelia tog en lur, och jag tittade på program som jag spelat in, och sen blev det en tur till Worldmarket för att köpa lite sylt, påskägg, och godis att fylla det med till Tom. Det är ju sånt jag växte upp med, men detta blir Toms första Svenska påskägg, som jag ska fylla med Daim och lakritspipor. :)
 
Och i dag var vi på bibblan och träffade Miss Judy. Amelia hade kul. Hon dansade lite, klappade med i ramsorna, och lyssnade på sagor. Efteråt åkte vi till Walmart och handlade lite. Håller på att knåpa i hop ett paket till mamma, så jag köpte lite saker till det. Köpte även en ny kolibri feeder och "mat" som man fyller den med. Det är väl snart dags att hänga upp den.
 
Nu ligger Amelia och tittar på Nalle Puh (för 100de gången typ), och jag sitter här. Kollade just när min kamera ska komma, och jag tror inte jag får den förräns på måndag. Buu, jag vill ha den nu!
 
Hoppas ni alla har en mysig påsk hur ni än firar den! :)
 
Google.

Helg!

I dag var hela familjen och shoppade på Costco och Winco. Jag tror aldrig jag varit på Costco på en lördag, brukar ju alltid åka på en tråk-tisdag typ. Det var smakprov galore där i dag! YUM! Vi fick smaka smoothies, kakor, ost, indisk soppa, våfflor och en massa annat got! Amelia åt sin lunch där. Haha! Love it! :)
Efter det åkte vi till Winco och handlade mat för veckan som kommer. Så nu har vi så vi klarar oss ett tag. Vi vill börja äta mer vegetarisk mat, så vi inhandlade en massa gott till olika ratter som vi ska pröva i veckan. Kommer nog bli gott.
När vi var på väg hem från affären, så fick jag ett sms från Marina (min Svenska väninna) som undrade om jag ville träffas på en fika. Och det ville jag så klart! Så vi träffades på ett ställe som heter Tea Soul. De har en miljon olika tesorter där. Väldigt gott, och trevligt att se Marina så klart. Hon hade en låda med Svenska tidningar som jag fick. Kul!
 
Efter det åkte vi äntligen hem...Amelia tog inte nån lur i dag, så hon var helt slut. Ändå ville hon ut och leka i trädgårn när vi kom hem. Jag stod i köket och drack ett glas vatten, när hon kom fram och sa "saft?". Så hon fick ett litet glas hallonsaft. :)
 
Hon somnade klockan 19, och hon kommer nog sova till kvart over 6 i morgon bitti (som vanligt). Nu ska jag kolla på nån film, och göra varm choklad.
 
Ha det bra!

I did it!

Jag har precis beställt hem en ny systemkamera från Amazon.com! Jag ser verkligen fram emot att få hem den. Den borde komma i slutet av veckan. Det blev en Canon eos rebel...med en massa tillbehör, bland annat två olika stativ och en fjärrkontroll till exempel.
 
Spännande! :D