37.

 
Jag fyllde 37 år ung i lördags! Gammtant är jag nu. Vi har haft en mysig långhelg här. Det var Memorial Day i går. Vi spenderade helgen med att fixa i badrummet--som är ett store project än vad vi räknade med, men men. Vi har i alla fall ett nytt handfat där inne som är så himla fint! Jag är så nöjd med det. :) Vi var även och fiskade lite i går och i lördags. Jag fick en fisk i lördags och Tom fick FEM! Jag fick ingen i går, men Tom fick i alla fall två stycken.
 
Jag fick en pedikyr av Tom och en liten sten till mitt berlock armband som jag fick i Mors Dags present. Superfint! Pedikyren ska jag göra nästa helg tror jag så att fötterna blir fina till sommaren.
 
Så i dag är det i alla fall tisdag och jag har spenderat förmiddagen med att tvätta, dammsuga, damma, torkat fönsten och speglar, och vikt tvätt. Sen tog jag och Amelia och Peanut en långpromenad. Nu vilar hon och jag ska äta lunch. Det är mulet och lite småregnigt här så jag vet inte vad vi ska göra i eftermiddag. Kanske åka till lekparken en sväng?
 
Nej, nu ska jag äta. Vi är inne på vecka fyra av dieten och jag har gått ner 6 kilo. Låter ju inte alls mycket i kilo, det är mer i pounds. :D Kommer snart i mina riktigt skinny jeans. Kan knäppa dem, men det är tajt i magen. Känns fantastiskt i alla fall. Jag väger mindre än vad jag gjorde när jag blev gravid med Amelia. Woohoo!
 
Dags för lunch!
 
Älskar den här bilden. Tagen uppe i San Rafael Park för några år sen.
 
 

Brrr!

Men fy 17 vad "kallt" det är i dag då! Blåser och det är "bara" 16 C. På med fleecejackan och mössor när vi tog Peanut på promenad i morse. Skulle det inte blåsa så mycket skulle det vara helt okej.
 
I dag har vi inte mycket planerat. Jag har röjt i tvättstugan och ska strax skriva en matlista. När Amelia har vaknat från sin lur ska vi i väg till Costco. Hon behöver blöjor.
 
I kväll ska jag nog pallra mig i väg till gymmet och simma tror jag. Det var så länge sen. Poolen har varit stängd i tre veckor pga reparation. Jag behöver röra på mig lite grann, speciellt efterssom jag är helt öm i ryggmusklerna efter att ha lyft badkaret. :/
 
Nej, jag känner mig verkligen astråkig i dag. Så vi hörs väl nån annan gang. :)
 
 

100 år sen....

Förlåt för superdålig uppdatering den senaste veckan! Har inte hänt nåt viktigt ändå känns det som. Badrummet är en röra, och i helgen var vi helt utan badkar och handfat. Badkaret är nu installerat. Det var så HIMLA tungt! Det är gjort i gjutjärn, och jag vaknade med lite ryggont i morse. Nästa är i alla fall handfatet... Är lite trot på att bo så här, men det varar väl inte så länge till hoppas jag.
 
Jaja förutom det....I dag var Amelia hos tandläkaren för en liten koll. Allt såg bra ut och inga hål (tack och lov). Hon fick en gummiboll för att hon var så duktig. Om sex månader ska vi tillbaks igen. :)
 
Nu ska jag äta lunch. Vi är inne på fjärde veckan nu med dieten. Känns inte som om jag gått ner nåt mer nu, snarare tvärtom. Träffade Marina i lördags och hon kunde se en skillnad vilket är trevligt. :)
 
Nej, nu kurrar magen! :)