Dollar shopping.

I dag begav vi oss ut i kylan en sväng. i åkte till Dollar butiken. :D  Jag tänkte se om jag kunde få i hop en lite goodie bag till Amelia som jag kan ge till henne när jag är på BB. Hittade en massa roligt där, men oj vad jobbigt det var att gå runt efter en stund. Känns som om jag fått en rejäl spark i skrevet nu. :/

Så nu är vi hemma resten av dagen. Men lite skönt ar det att komma ut och se lite folk i alla fall. Killen i kassan frågade "du är gravid va?". Jag svarade "kind of". :D Och så frågade han om det var en pojke eller flicka, och när jag svarade "det är en pojke OCH en flicka" så höll han på att smälla av typ. Haha! Det är vanligaste reaktionen jag får när jag sager det.
 
Nu är det dags för lunch! Pasta och vitlöksbröd blir det. :)

Frisk luft.

Efter att ha varit inomhus i två dar, så var vi ute och lekte ett tag i trädgårn. Det var lite kyligt, men åh så skönt på samma gång. Vi ritade med färgglada skolkritor, Amelia vattnade rabatten, och så fick hon cykla lite. 
Efter cirka en halvtimme så sa hon att hon var kall, så vi gick in och tittade på Alfons Åberg och drack varm choklad. Eller , hon tittade och jag bläddrade i HMs vår och sommar katalog som kom med posten i dag. Vad fina kläder de har då! Jag vill bli smal snart! "Är det dags?"

Jag har en kompis som har börjat fråga mig VARJE dag om bebisarna är på väg? Hon skickar ett sms varje morgon "is today when x and y is coming?". Eeh, det vet väl inte jag heller. Så jag svarade i morse att "jag vet inte, tror inte det, men jag lovar att hon blir den första som får veta när det är dags". 

Var jag elak nu? Lite jobbigt att höra det varenda dag liksom.