Glad Påsk!

I går åkte vi ut till Washoe Lake State Park på ett litet påsk event. Det var äggjakt och BBQ som gällde. Trevligt värre! Vi hade totalt glömt bort en korg till Amelia så vi improviserade och använde en mössa i stället. Det låg en hel massa ägg överallt och folk plcokade som galna. Amelia tog tre stycken sen var hon nöjd. Vad ska vi göra med 30 ägg liksom? :D Roligt tyckte hon att det var i alla fall.

Häjdpunkten var nog att få kliva in i en brandbil tror jag. Vi har en brandstation precis runt hörnet och hon är alltid så fascinerad av brandbilen när vi går/kör förbi. Nu fick hon alltså kliva in i en, och klämde lite på deras stövlar och hjälmar. Gullungen!
 
Sen åt vi korv med bröd, och så fick de leka lite, och sen åkte vi hem. Trevlig dag.
 
 
Taggar: easter, påsk,, ägg, egghunt;

Amelia 4 år!

Lillstumpan fyllde 4 år den 8:de mars. Min stora lilla tjej! Vi hade bokat ett gymnastik ställe och alla som vi bjöd in kom. Det var väldigt lyckat tycker jag. Hon pratar fortfarande om sitt första kalas. :) Tårtan hade jag beställt från bageriet på mitt jobb. Jag skrev att hon gillar katter, regnbågar, och ballonger. Och så ville jag ha vallmos på (hon heter ju Poppy). Så så där blev den. Vi skrattade åt katten. Folk frågade om det var vår katt. Nej det var bara en random katt.  Haha! 

Det var helt perfekt att ha det på ett sånt här ställe. Vi behövde knappt görs nåt. Superskönt! 


Taggar: 4 år, födelsedagskalas, party, tårta.;