Men hej!

Oj, det var ett tag sen! Sommaren är här ju, och det är hett som f*n. Nästan varje dag har vi varit nånstans där det finns vatten som vi kan svalka av oss i. Nere på stan vid floden, olika fontäner som barnen (och vuxna) kan springa runt i, splash park ute i Spanish Springs i lördags där jag träffade en tvilling grupp som jag gått med i.
 
I dag ska vi ta det lugnt. Har precis lagt Axel och Ingrid för dagens första lur. Ska ta och göra oss i ordning, så att vi kan ta en sväng till bibblan och lämna tillbaks ett par böcker. Amelia fick sitt första lånekort förra veckan.

Vi har föresten långhelg nu i helgen. Det är ju USAs nationaldag i morgon. Vi har planer på att åka och simma nere i floden på morgonen. Kanske griller vi på kvällen. Får se.
 
Hur mår vi annars då? Barnen växer och frodas. Twinkisarna blir fem månader på söndag, helt galet vad tiden går fort! Amelia är tre och ett halvt och hennes tal har utvecklats nåt enormt den sista tiden, både på svenska och engelska. Mamma pratade med henne i telefonen i morse, och hon sa att det verkligen är skillnad på hennes svenska nu och när mamma var här i våras. *stolt mamma*. :D
 
Nej, nu gastar Ingrid här, så vi ska göra oss i ordning och pallra oss i väg till bibblan och sen Walmart. Ha en fin dag allihop!

Ska lägga in bilder lite senare!

Kommentera inlägget här :