BURR! SNÖ!

Det är svinkallt härinne! Vaknade för ett tag sen och satte på mig flanell pyjamasen, tjock strumporna, och lindade in mig i en filt. Det är verkligen dags att ta fram duntäcket nu. Ska göra det i kväll. Det har tydligen snöat uppe i bergen i natt också. Så det verkar som om hösten/vintern är här på riktigt nu.

No time for fun! :-)

Jag har så otroligt mycket att göra, därav en dåliga uppdateringen. Sorry allihopa. En 12 sidor lång uppsats som jag tack och lov inte skriver själv. Ett prov på måndag, måste skriva i ett online diskussion, två "små prov" som ska vara klar på måndag...osv osv. Guud kan inte december komma snart?! Då är skolan slut, och jag får reda på om jag får fortsätta nästa termin...

Jaja, jag ska strax äta frukost, och ta ut den hårige på promenad. Ha en fin dag!

Fredag!

Slut pa skol veckan. Men Jag har spenderat hela dagen i bibblan. Jag och en tjej till ska skriva en upssats pa 12 sidor om Paiutes som bor har i Nevada. Paiutes ar indianer, och man uttalar det Paj-juut (ja nat sant i alla fall). Har haft lite problem att hitta information om de. Jag har i alla fall ringt runt lite har i stan for att se om jag kan intervjuva nan...ingen har dock svarat...far forsoka igen pa mandag.

Ska snart hem, jag borjar bli trott nu. I kvall kanske vi ska pa en football match. Fa se om vi far biljetter.

Ha en bra dag!