Promenix.

Vi bestämde oss för att ta en promenad ner på stan i dag för att jag tror att vi alla led av lappsjuka. Vädret är inte det bästa direkt, rätt kallt och lite blåsigt.det ska tydligen snöa i veckan också. 
Vi klädde på oss och drog ut. Första gången för Tom att testa nya vagnen. Har jag sagt hur mycket jag älskar den??? Den är underbar att köra! 

 Vi tog en runda ner på stan och fikade i solen (fast det var kyligt). Sen gick vi hem igen. Härligt att komma ut ett par timmar! Det tyckte kidsen också. Både Amelia och tvillingarna sov i sina vagnar. :)My Boy!

Har jag sagt att det är en underlig känsla att ha en pojke? Och det känns ännu konstigare att säga "min son". :) 

Han är så  laidback jämfört med sin lillasyster. De är så olika som man kan bli, både till utseendet och personlighet. 
Ska bli så intressant att se de växa upp.

Det är dock roligare än jag trodde att handla kläder till honom. Det finns ju hur mycket fint som helst att köpa. I går fick vi en låda med skor och kläder till honom av en jobbarkompis till Tom. De kan han inte ha förrän om ett år, men sånt är bra att ha. 

Här är lille raringen: 
Solo.

Andra dagen som jag är ensam här hemma med barnen. Det är ju en omställning från att ha haft mamma här som jag alltid kunnat ge en gråtande tvilling till när det behövts. Vaknar de och gråter samtidigt nu, så sätter jag de I varsin babysitter och jag sitter I mitten och matar de med flaska. :)
Saknar fortfarande mamma! Det suger verkligen att bo så här långt just nu. Det har varit så härligt att ha henne här. Speciellt för Amelia. Hon älskar verkligen sin "mojmoj" (svårt att säga R). :)

Nej, nu ska jag få ändan ur och få nåt gjort.