Peanut och kudden.

I går gick jag in i sovrummet och där hittade jag Peanut sovandes på min graviditets kudde, min snoogle. Han gillar den tydligen. :-)

Kolla vad sur han ser ut efter att ha blivit väckt. :-D

3D Ultraljud med bilder.

I morse var det dags för ultraljud igen. Hon är fortfarande liten, men hon växer i alla fall. Min läkare sa att allt såg så bra ut, och det känns skönt att höra.  Förra veckan vägde hon 3.1 lbs, vilket är ca. 1.5 kilo. Ultraljudet gick fort, han mätte henne och kollade att jag har tillräckligt med vatten. Hon rörde sig mycket också, och det gillade han att se.

Fick ett par superfina bilder också. Hon låg med ansiktet uppåt, så han tog ett par bilder på en gång medans han hade chansen. :-)


Här gjorde hon en liten pussmun.Jag tycker hon har Toms näsa.

TRÖTT, men jag har choklad. :-)

Jag är hemkommen från Walmart för en liten stund sen. Innan dess var jag på en kort, kort promenad med Peanut. Jag är i alla fall helt slut nu. Tom har nu gett mig order om att inte kliva upp från soffan resten av dagen, och jag håller faktiskt med honom. I vanliga fall protesterar jag, men inte i dag.

Så vad köpte jag på Walmart då? Ett speciellt tvättmedel till bebisen. Bra för bebisar, har inte parfym i sig. Köpte även ett par korgar/lådor som jag tänkte lägga, papper som man lägger i botten på lådor....och så choklad!!! Haha! Cadbury Cremé Eggs! Mina favoriter! Choklad ägg med kladdig fyllning! Mmm.

Så nu ska jag titta på film, och äta goda ägg. :-)