Årsresumé! (Bättre sent än aldrig!)

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Ehm, födde tvillingar. :D
Genomgick du någon stor förändring? Kan man lugnt säga. Jag gick upp 30 kilo med twinsen. Efter några månader kände jag mig helt blah i kroppen. En vän tog ett kort på mig och när jag såg det fick jag en chock. Jag sa åt henne att hon inte fick ta några fler kort på mig tills jag gått ner i vikt. I augusti började jag äta efter Dr Fuhrmans diet igen, och gick ner i vikt. Inte allt, men jag kände mig så mkt bättre! Och jag kom i mina gamla skinny jeans. Det var en härlig känsla!
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? Sjätte februari. Åkte in på BB för att jag inte mådde bra. Magkänslan sa att nåt inte stod rätt till. Att vara gravid har sina krämpor, men som jag kände den dagen var inte normalt. Ett par timmar senare föddes de akut.
Dog någon som stod dig nära? Nja. Robin Williams dog i år, och han har jag haft en crush på sen jag var 10 tror jag. Jag grät när jag hörde att han dött. Första kändisen jag har fällt en tår för.
Vilka länder besökte du? Inga alls. :/
Bästa köpet? Hm. Bilen? Var lite skeptiskt i början, men nu älskar jag allt utrymme i den.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Att komma i mina gamla jeans igen. ;)
Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015? Träning och att läsa böcker. Måste börja lite smått med träningen. Slapp i kroppen är jag. Och jag har inte öppnat en bok sen twinsen föddes heller. Det saknar jag. Men jag minns att det tog ett år efter att Amelia föddes innan jag öppnade en bok.
Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig för småsaker.
Favoritprogram på TV? The Walking Dead!
Bästa boken du läste i år? Ha!
Största musikaliska upptäckten? Sarah Dawn Finer och Jayesslee
Vad var din största framgång på jobbet 2014? Ehm, jag skaffade just ett nytt jobb. Härligt att komma ut igen även om det är för att jobba.
Största framgång på det privata planet?
Största misstaget? Att jag inte läste på mer om förlossningen kanske. Trodde nämligen där mitt i allt kämpande med att få ut huvudet att axlarna och kroppen skulle ta lika lång tid. Men det slank ju bara ut..oh, om jag bara vetat det :)
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare.
Vad spenderade du mest pengar på? Blöjor! Och nya bilen!
Något du önskade dig och fick? En mani/pedi i julklapp!
 
Något du önskade dig och inte fick? Hm. Vet inte.
Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Jag minns helt talat inte. :D
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej.
Vad fick dig att må bra? När jag började gå ner i vikt igen. Jag mådde f-n inte bra av att se mig själv i spegeln. Jag vet, alla bá "men du har ju precis fått barn" bla bla bla. Det spelade ingen roll. Jag gick på diet, och gick ner och mådde sååå mkt bättre!
De bästa nya människorna du träffade? Twinkisarna så klart!
Mest stolt över? Att jag fött tvillingar, och överlevt det första året med de! Det har inte varit lätt alla gånger, men det gick! :)
Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Komma i form. Måste jobba på styrka, och kondition. Kommer fortsätta med dieten och går ner mer i vikt också. :)
 

Kommentera inlägget här :