Nytt liv.

På måndag börjar vi äta efter Dr Fuhrmans bok på heltid. Lite nervös är jag, men det ska nog gå bra. Vi har planerat vad vi ska äta den första veckan, och det är helt vegetariskt. I början trodde jag att jag skulle vara hungrig, men det är man inte. Man får äta så mycket av det så att man storknar typ. Om jag går ner 10 kilo på det här, så blir jag asglad! :D
 
Efter att ha sett ett reportage på nyheterna när jag sprang på löpbandet på gymmet i går, om djurplågeri av kor, grisar, och andra djur, så känner jag mig helt anti-kött. Det var så j-a hemskt att se! :(
 
Så önska oss lycka till! :D
 
 

Framsteg...

Badrumsfixet går framåt...I dag satte Tom in nytt fönster! Wow! Vi har äntligen ett fönster man kan öppna! Vilken skillnad säger jag bara. :D I morgon blir det lite mer fix med fönster, och nästa helg så kommer vi sätta in nytt badkar, handfat, och "väggar" som man kaklar på. Backerboard heter det på engelska, ingen aning om det kallas på svenska.
 
Spännande värre!

Lång dag.

Gårdagen var en utav de längsta dagarna jag varit med om. Amelia var gnällig HELA dagen i princip. Hon ville inte göra nånting alls. Ingenting dög. Vi var på story time i går och hon ville knappt vara med i nåt där. Hon ville bara sitta i mitt knä. Vi kom hem och hon grät. Hon tystnade äntligen när hon somnade, men så fort hon slog upp sina blå så grät hon. Tills vi gick ut i trädgårn och vattnade. Efter det vart det bättre.

Jag brukar aldrig ge mig i väg så fort Tom kommer i från jobbet, men i går gjorde jag det. Så fort han klev innanför dörren så drog jag och simmade i 45 minuter. Sen duschade jag på gymmet, och tog lite tid på mig där. Himla skönt. När jag kom hem kände jag mig mycket bättre.
 
I dag verkar hon bättre, förutom (VARNING TMI nu!!!) att hon hade världens monster diarré för en stund sen. Kanske att hon kände sig konstig i magen i går? Jaja, vi får hoppas att det blir en bättre dag i dag.
 
Inga direkta planer i dag. Kanske att vi går på gymnastik vid elva tiden. Och sen parken i eftermiddag kanske. Vädret kommer att vara superfint nu i veckan. Härligt!
 
Nej, nu ska jag läsa lite böcker för lilla fröken.