Hemma igen!

Resan gick superbra! Inga förseningar alls, vilket är ovanligt. Amelia sov inte mkt, men det hade jag räknat med. Hon var så duktig, så stolt över min lilla tjej!
Det är verkligen underbart att vara hemma igen! Vilka sköna veckor vi har haft alltså! Amelia har fått spendera riktig kvalitetstid med mormor, och jag med förstås. Har även träffat en massa gamla kompisar också. Så roligt att ses efter så många år. :)

Jag lägger upp bilder lite eftersom, har tagit en hel del. :)
Nu ska jag packa upp lite medan Amelia sover. :)

Tacksam.

Om två dagar åker vi hem. Jag kan knappt fatta att det gått så fort! Vi har haft det så bra alltså. Träffat familj och vänner, hunnit lata oss en hel del, ätit en massa gott, sett en massa roligt, promenerat överallt, shoppat....
 
Jag är så tacksam att vi har kunnat spendera sommaren här i Sverige. Det har verkligen varit underbart. Jag pratade med TOm om det häromdagen, och han sa "it was the best vacation ever!". Det gjorde mig glad att höra! Jag hoppas att vi kan komma hit snart igen. :)
 
 

Hotell.

I eftermiddags så checkade jag och Amelia in på ett hotell på Vasagatan. Ska träffa lite vänner och sovenir shoppa är det planerat....och bara vara. Njuta av de sista dagarna här i Stockholm. På onsdag bär det hem igen. Det är otroligt vad sjukt fort de här veckorna har gått. Jag ser fram emot att komma hem och komma in i vanliga rutiner igen.
 
I dag träffade jag min moster. Det var väldigt trevligt att träffa henne igen. Vi fikade lite på Kungsholmen, och sen promenerade Amelia och jag tillbaks in till stan igen. I morgon ska jag träffa ett par vänner som jag gick på högstadiet med. Ska bli roligt. Jag hoppas på att vädret blir fint. Ska in till Gamla stan och shoppa lite.
 
Amelia sover nu i alla fall. Jag har laddat upp med godis, teve, bok, och dator nu. En riktig vild fredagskväll med andra ord. ;)