Nytt boende!

Dags att kickstarta bloggen igen. Jag tyckte det var så himla kul att skriva förut ju. Känns som om jag inte har tid längre att komma på bra inlägg. Kanske var deg så att jag hade mer tid innan jag fick tre barn? 😄

Nu är det i alla fall november. I juni flyttade vi in i vårt nya hus. Vi sålde vårt gamla hus på två dar i mitten på april och hade till den sista maj att bo där. Vi (läs jag och barnen) var säkert och tittade på 40 hus. Tom jobbade ju och sa att "jag vill inte se huset om du inte gillar det". Ok...huset vi köpte var jag och kollade på i slutet av april. Det är rätt annorlunda. Dock hade det redan ett bud men jag ringde Tom och sa att det här måste du se. Jag hämtade honom på jobbet och när vi går runt och tittar så får vår mäklare ett sms som säger att det är "pending" (nästan sålt). Vi åkte därifrån rätt besvikna....priset var bra, vi gillar området, enorm tomt etc.
Vi fortsätter att leta vidare. Inget som kommer upp på marknaden är nåt vidare intressant. Jag kollade ändå i fall det skulle vara nåt. Vi lägger bud på ett par stycken, men vi blev överbjudna. Jag var så himla stressad! Ska vi behövs flytta två ggr? Leta lgh samtidigt som vi letar hus. Men en kväll när jag tittar vilka hus som finns ute så ser jag "vårt hus" igen. Det är tillbaka på marknaden! Jag ringer vår mäklare och säger att vi vill lägga bud på det! Och det accepterades! Woo hoo! Lycka! Nu följer en tid med inspektioner och värdering osv. Huset värderades för mindre än vad vi lagt, så vi fick det för det priset.
Vi flyttade in och vi trivs så himla bra här! Huset är på 175 kvm. Fristående garage, och tomten är så himla stor. Mkt träd, barnen har en massa rum att cykla osv. Så himla härligt! Vi ligger mitt uppe i bergen.
Så nu har vi bott här i fem, snart 6 månader. Känns verkligen rätt. Vi bor en liten bit utanför stan, men inte för långt bort.

Huset har stått tomt i ett par år. Nån köpte det för att fixa till det och sen sälja. Det är byggt 1960. Det är rätt fint inne. Ny heltäckningsmatta, nymålat, nytt kakel i badrum. Det är en del vi ska fixa till i framtiden, men det får vänta. Tomten var helt övervuxet. Jag har klippt ner så mkt träd och buskar. Vi hade ett företag komma in och hugga ner ett träd på framsidan av huset för det hängde över verandan och var nästan helt dött.

Sa jag att jag stortrivs här? Som fisken i vattnet! Här blir vi kvar ett tag..,😊

Kommentera inlägget här :