FREEEDAG!

Klockan ar snart 14.30 och jag ar i skolan. Forsoker plugga lite till mandagens prov. Kommer aka harifran klockan 17. Ska hem och gora mig i ordning for kvallens dejt och konsert. Ska bli hemskt kul!

Ville bara saga hej!

KRAM!

15 dagar kvar.

Kan ni fatta? Att det bara ar 15 dagar kvar tills terminen ar slut. Fy 17 vad skont! Jag kan knappt vanta. Har mycket att gora de sista 2 veckorna. Tur att jag ar ledig fran jobbet i helgen igen, kommer att sitta pa bibblan hela helgen.
Forutom de goda nyheterna sa ar det inte sa mycket annat som har hant. Jo foresten. Vi har fornyat vart kabel teve kontrakt (eller vad det nu heter). Det gick tydligen ut for en manad sen eller nat, for nar vi fick var rakning for nagra dar sen sa lag det pa over 50 dollar mer an det brukar. De har ju faktiskt "varnat" oss pa det genom att ringa och skickat en massa brev med nya kontrakt. Sa i gar ringde Tom och fornyade det. Vi kommer nu fa en DVR box (en sa som man kan spela in teve program med och pausa Live tv osv), och sa har vi typ en miljon nya film kanaler och sport kanaler. Vi har aldrig haft det forut, sa vi tankte prova det nu.
Annars da....Jag ser sa fram emot fredag kvall. Var date night har varit planerad i en manads tid. Vi ska pa konsert da. Ett cover band som heter Cash'd Out och som bara sjunger och spelar Johnny Cash musik. Ska bli himla kul!
Sa fredag kan garna komma nu!

Inte för mig?

Var på sjukhuset i dag. Hade en patient som opererade bort gallan. DET var coolt! Jag fick klämma lite på gallan och sen skar läkaren upp den och så fick jag känna på insidan av den. En massa små stenar kom ut och jag fick känna på de också. Så det var intressant. Min patient var en trevlig man också.
Men jag har tänkt en hel massa i dag. Sjuksköterske uppgifter suger verkligen! Jag tycker inte det är kul att ge mediciner, sprutor, torka rövar, charting (när de skriver ner allt vad de gör med patienterna i datorn) och allt vad det nu är de är. Jag gillar att prata med patienterna, men inte har sjuksköterskorna tid med det heller för de har 4-5 patienter att ta hand om.

Men men. Nu ska jag gå och lägga mig. En ny dag i morgon med en massa pluggande. :-/

En galla med stenar i. Fran google.com