15 dagar kvar.

Kan ni fatta? Att det bara ar 15 dagar kvar tills terminen ar slut. Fy 17 vad skont! Jag kan knappt vanta. Har mycket att gora de sista 2 veckorna. Tur att jag ar ledig fran jobbet i helgen igen, kommer att sitta pa bibblan hela helgen.
Forutom de goda nyheterna sa ar det inte sa mycket annat som har hant. Jo foresten. Vi har fornyat vart kabel teve kontrakt (eller vad det nu heter). Det gick tydligen ut for en manad sen eller nat, for nar vi fick var rakning for nagra dar sen sa lag det pa over 50 dollar mer an det brukar. De har ju faktiskt "varnat" oss pa det genom att ringa och skickat en massa brev med nya kontrakt. Sa i gar ringde Tom och fornyade det. Vi kommer nu fa en DVR box (en sa som man kan spela in teve program med och pausa Live tv osv), och sa har vi typ en miljon nya film kanaler och sport kanaler. Vi har aldrig haft det forut, sa vi tankte prova det nu.
Annars da....Jag ser sa fram emot fredag kvall. Var date night har varit planerad i en manads tid. Vi ska pa konsert da. Ett cover band som heter Cash'd Out och som bara sjunger och spelar Johnny Cash musik. Ska bli himla kul!
Sa fredag kan garna komma nu!

Kommentera inlägget här :