Så hur gick det nu då?


Inte så bra. Fick reda på i måndags efter min tenta att jag inte klarade av det. Så det var ju mindre roligt. Hade en tenta i onsdags också, men inte fan kände jag för att plugga till den. Men det gjorde jag ändå, bara en dag kvar att plugga. Men det hjälpte inte. Tror att kravet på att få 90% var lite väl högt. Så nu är det över för min del. Jag har ett möte med mina lärare i dag klockan 11.00. Få se vad de har att säga.

Om jag ska vara ärlig, så känner jag mig faktiskt heöt okej. Förra gången jag så var jag mecket mer ledsen. Jag gick in med en attityd förra året att "går det så går det". Jag gav det mitt allt, och ändå gick det inte. Sjuksköterske yrket är nog inte för mig. Jag är ju jätte duktig på praktiken-får ju mycket beröm där, men teorin är den som jag får jobba extra hårt på. Nu kommer jag ta en paus från pluggandet ett tag. Ett långt tag.

I alla fall. Efter tentan i går, åkte jag och handlade ros buskar på home depot. De ska planteras på framsidan av huset. Jag kom hem och började städa. Har inte städat på flera månader typ, fan vad skönt det var! Det blev köket och sovrummet i går. I dag blir det badrummet och resten av huset.

Kommentera inlägget här :