Välkomna nytt liv.

I går var jag och hälsade på en kompis på BB. Hon fick en liten dotter som ska heta Tess. Herre hjärtanes vilken söting hon är! Jag var tvungen att gråta en skvätt, för det var inte så länge sen jag själv var där och födde. :-) Jag hade med mig en stor påse med kläder som Amelia har växt ur, och ett 20-tal blöjor som inte passar henne längre.  :-)

Sen var vi och betalade en räkning hos specialisten jag såg varje vecka. Träffade även doktorn en snabbis, så att jag fick visa upp underverket, hur bra allting slutade. Han är en hemskt trevlig människa, och han sa att han tyckte det var "en pleasure to have me as a patient". Det var trevligt att höra. :-)

Det var väl det enda jag gjorde i går typ. Det var svinkallt här i går, så jag skippade promenaden. Det var till och med snö på backen i går morse. SNÖ!!! Huvva, nu har jag fått nog av det.

I dag är det lördag och jag ska i väg och inhandla en bröstpump. Det kommer att hjälpa när jag ska i väg nånstans, så att jag inte behöver stressa livet ur mig. :-)


Nu är det dags för lunch innan jag åker i väg!

Kommentera inlägget här :