No pain....

Inte mkt har hänt sen sist. Klockan är snart nio på morgonen och jag har sovit lite granna. Jag får pitocin i dropp som gör att värkarna kommer i gång ordentligt. Runt 4 i morse så kom de ofta, varannan minut ungefär, och det kändes som kraftiga mens värkar. Runt 6 kom min barnmorska in och kollade om jag öppnat mig nåt mer, och jag var väl lite över 2 cm....kvart i sju fick jag ryggmärgsbedövning och vips så var all smärta borta! Wow! Jag kan se på skärmen att jag har värkar, och jag känner att magen blir hård, men ingen smärta. Underbart. Jag rekommenderar det till alla som är gravida. Haha!

Jag får egentligen inte äta, men de gav mig lite buljong och lite kex, och det var himmelskt. Efter att jag kollat facebook, så ska jag ta mig en liten lur tror jag.

Jag har föresten gått i genom tre sjuksköterskor, och de har alla varit hemskt trevliga. Jag har till och med en sjuksköterske elev just nu. Hon går på samma skola jag gick på. Hon vill så gärna se nån föda, så vi får se om vi hinner innan dess. :-)

Vi hörs! :-)

Kommentarer :

#1: ISabell

GJorde du aldrig klar din utbildning? Grattis till liten, hoppas allt gatt bra7

skriven

Kommentera inlägget här :